Region

Svet

Željko Vasić podržao humanu akciju udruženja Čika Boca i proveo dan sa mališanima u remisiji (Foto)

Udruženje roditelja "Čika Boca" dugo se trudi i bavi time da deci koja prolaze kroz remisiju olakša proces i uz njihov moto "Mi Možemo Sve" objasni da treba promovisati isključivo ljubav, zahvaljujući kojoj najmlađi koji boluju ne osete previše posledica i lakše prebrode i pobede bolest.

Željko Vasić podržao humanu akciju udruženja Čika Boca i proveo dan sa mališanima u remisiji (Foto)


 
Željko Vasić, Aco Pejović i Andrija Milošević podržali humanitarnu akciju (Foto)
Naš humani pevač Željko Vasić podržao je akciju Čika Boce i pridružio se mališanima. Iako je nedavno pokrenuo svoj humanitarni fond koji funkcioniše u okviru fondacije "Iskorak", pevač postiže i mnogo više od toga i svoje humane namere ostvaruje paralelno na više strana, pa je u tom cilju proveo dan zabavljajući dečicu koja su u remisiji.



Čika Boca je udruženje roditelja i staratelja, kao i prijatelja dece obolele od malignih bolesti kao što su rak i leukemija. Ovo udruženje nastalo je iz potrebe roditelja koji prolaze, ili su prošli kroz onkološko lečenje, da međusobno razmene iskustva, a naš popularni pevač koji se do sada pokazao kao veliki humanitarac i posebno ljubitelj dece odlučio je da devojčicama i dečacima koji su prošli kroz lečenje ili su još uvek u procesu ulepša dan.

Tako je Željko Vasić otišao na Divčibare gde je proveo dan sa prijateljima Čika Boce i dečicom u "Mi Možemo Sve" kampu. Zajedno sa Željkom oni su igrali i pevali i sasvim je sigurno da im je pevač ulepšao dan, ali na Tviteru nije krio da se i on odlično proveo: "Danas sam upoznao vrhunsku ekipu i baš sam se lepo proveo :) Mnogo hvala na lepom druženju", napisao je Željko uz jednu od fotografija.

Željko je svojom posetom učinio da deca koja su se izlečila ili se trenutno leče od najtežih bolesti makar na jedan dan zaborave kroz šta prolaze ili kroz šta su prošli, što i jeste cilj i moto Čika Boce. Da se kroz ljubav koja im je pružena, uz gitaru i igrice u prirodi na planini Divčibare u kojima je učestvovao i pevač, i mnoge druge akcije koje Čika Boca organizuje, olakša da pobede bolest koja ih je zadesila.

Autor: M.P.
Foto: Twitter/Zeljko Vasic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>