Region

Svet

Region

Sergej Trifunović se provodio u društvu dve crnke (Foto)

Glumac Sergej Trifunović poznat je kao jedan od najvernijih i najiskusnijih klabera i svoj noćni provod nerado menja za zdrav i miran život, a ovog puta su mu društvo u provodu pravile dve anonimnke crnke.

Sergej Trifunović se provodio u društvu dve crnke (Foto)



Proteklog vikenda popularni Užičanin viđen je na splavu "Hot mess" u društvu dve zanosne crnke koje nisu odolele njegovom na daleko čuvenom šarmu. Prvo ih je pozvao da mu se pridruže u separeu u kome je bio sa društvom, a onda je sa njima bez ustručavanja pozirao. Kako je vreme odmicalo, Sergej se sve više trudio da impresionira mlade i anonimne dame pa je čak u jednom trenutku pokušao da sugeriše di - džeju koju muziku da pusti kako bi ih potpuno osvojio. Iako mu ta ideja nije pošla za rukom on je klub napustio u ranim jutarnjim časovima u lepom društvu sa fotografije.



Za razliku od njegovog rođenog brata Branislava koji je već mesecima u stabilnoj i ozbiljnoj vezi sa manekenkom Nadeždom Dimitrijević, jasno je da se Sergej nikada neće smiriti. Pored njega u haus muzici uživala je i voditeljka Olja Crnogorac koja je došla sa drugaricom.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Blic.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>