Region

Svet

Jelena Golubović ubeđena da je neko urekao, Čupo je odveo na skidanje crne magije! (Foto)

Čupo Kalač, bivši učesnik Farme i verenik Jelene Golubović imao je sa njom nekoliko nesvakidašnjih situacija, nakon čega je zaključio da Jelenom vlada crna magija i odveo ju je kod prababe da bi joj skinula čini koje je neko bacio na nju.

Jelena Golubović ubeđena da je neko urekao, Čupo je odveo na skidanje crne magije! (Foto)


 
Jelena Golubović se osvetila Čupi na svojoj rođendanskoj proslavi?! (Foto)
Oni za "Alo" pričaju šta se desilo kada je stogodišnja Rahima Adrović "salivala olovo" nad rediteljkinom glavom i kako se njegova devojka oslobodila negativnih misli i ponašanja.



"U poslednje vreme se ne osećam dobro i ništa mi ne ide od ruke, dok se mojim bližnjima dešavaju različite neprijatnosti. Tako loš period mi traje od završetka rijalitija, kao da me je neko urekao i bacio crnu magiju na mene. Iako nosim zaštitne kristale očigledno me nisu sačuvali, zato me Čupo odveo kod njegove prabake koja zna to da otkloni", kaže Jelena i prepričava šta se posle toga dogodilo.



"Ona mi je "izlila olovo" koje je u tom trenutku prštalo kao da se puca iz pištolja. Onda sam tu noć prespavala sa olovom i čim sam ustala otišla sam i bacila ga u reku Lim izgovarajući: "Ne bacam olovo, već svoje strahove i patnje. Strahovi nizvodno, a Jelena uzvodno". Tako mi je odagnala strah i negativnu energiju, ali nije želela da mi kaže ko me mađija da se ne bi širila mržnja", tvrdi Golubovićeva.



Čupo otkriva da njegova rođaka ima sto godina, osmoro dece i 250 bližnjih rasutih po svetu, među kojima je i on. "Ona godinama saliva strah i skida čini, po tome je poznata u Crnoj Gori i svi dolaze kod nje kada imaju nekih problema. Jeleni će sada biti bolje", kaže Kalač.



Autor: M.P.
Izvor/Foto: Alo.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>