Region

Svet

Seka Aleksić među najpopularnijima na Tviteru: Ponosna na 100.000 pratilaca!

Osim što ponosno nosi titulu estradne Kraljice, Seka Aleksić ima još još jedan razlog za zadovoljstvo, i to veliki! Nakon stranice na Fejsbuku koja broji njih skoro 700.000, njen profil na Tviteru sada okuplja 100.000 obožavalaca!

Seka Aleksić među najpopularnijima na Tviteru: Ponosna na 100.000 pratilaca!


 
Jedna od retkih u našoj zemlji: Seka Aleksić zvanično ima verifikovan Tviter nalog! (Foto)
Seka Aleksić danas je stekla i 100.000-tog vernog obožavaoca na sve popularnijoj socijalnoj mreži Tviter, a na novonastalu brojku je više nego ponosna. Mnogobrojni fanovi kao da je prate u stopu, a ona im svakodnevno pokazuje da misli na njih, stoga im se i ovoga puta iskreno zahvalila što joj ukazuju ljubav i poverenje, jer kako i sama kaže, bez njenih lepotica i lepotana, kako ih od milošte zove, svega ovoga ne bi ni bilo.
 
U samom vrhu: Seka Aleksić posle Tvitera dobila verifikovanu stranicu i na Fejsbuku!
Sekin nalog na Tviteru sada već ima preko 100.000 vernih pratilaca koji masovno prate "tvitove" svoje omiljene pevačice i slobodno je možemo svrstati među najpopularnije i najpraćenije domaće pevačice na ovoj društvenoj mreži.

"Hvala vam na poverenju! Na TW preko 100.000 ljudi koji me prate... Na FB preko 700.000 Upravo zbog ovakvih stvari, su verifikovani moji nalozi... Imam PRAVE pratioce a ne kupljene. Ne volim ovo da ističem ali zbog H8era moram!!!
Ponosna sam na ove brojke! Idemo dalje... LOVE", poručila je Seka svojoj armiji fanova.

Osim što je u septembru prošle godine dobila verifikaciju naloga i tako se pridružila samo nekolicini privilegovanih javnih ličnosti u našoj zemlji, Seka definitivno može odahnuti u svakom pogledu, jer, čini se - gde je ona, tu su i njeni lepotani!

Autor: J.B.
Foto: Twitter/Seka Aleksic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>