Region

Svet

Dara Bubamara odgovara Marini Tucaković: Diraju me, a posle im smeta kad im uzvratim pravo u bubrege!

Dara Bubamara i Marina Tucaković ušle su u manji medijski rat, a iako je Marina rekla da će Dara ostati sama bez saradnika, pevačica ipak ne isključuje mogućnost saradnje sa Marinom, ali kaže da njena karijera i hitovi ne zavise ni od jednog kompozitora.

Dara Bubamara odgovara Marini Tucaković: Diraju me, a posle im smeta kad im uzvratim pravo u bubrege!


 
Marina Tucaković i dalje u sukobu sa Darom Bubamarom: Postaće jedna buba koja nema saradnike!
Ekipi emisije "Glamur" Dara Bubamara je priznala kakvi su zapravo njeni odnosi sa slavnom Marinom Tucaković: "Marina jeste zaslužna za mnoge moje hit pesme, ali i pre Marine sam imala velike hitove. Dakle, Dara nije vezana ni za Braju ni za Marinu, niti ne znam koje kompozitore. Ja sam u fazonu ne diraj me, ne diram te, i ko me prvi dira, ja mu odgovorim. E sad, ja to više kažem na neki svoj ludi i duhoviti način, pravo u bubrege i onda im to zasmeta. Ne pogađa me ništa što komentarišu ljudi sa estrade koji su samo grebatori naslovnih strana, i koji su željni nekih natpisa u novinama preko mene", kaže Dara.

Iako se ovaj medijski rat vodi već nekoliko dana, Dara ipak ne isključuje mogućnost saradnje sa Marinom Tucaković. "Ja ću sa Marinom i dalje da sarađujem ako bude imala dobre pesme i ako bude imala inspiraciju. Ali ja imam pesme i sa novim autorima koje nemaju veze ni sa Marinom ni sa Brajom, a ipak su hitovi", dodala je popularna pevačica.

Autor: M.P.
Izvor: Svet.rs
Foto: Facebook/Dara Bubamara

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>