Region

Svet

Novak Đoković: Jelena je izgledala kao anđeo! - Jelena Ristić: Nisam mogla da zadržim suze!

Novak Đoković i Jelena Ristić venčali su se na Svetom Stefanu, a u prvom intervjuu nakon venčanja, naš popularni teniser otkriva detalje sa venčanja kao i kako se osećao kada je svoju izabranicu video kako u venčanici korača ka njemu.

Novak Đoković: Jelena je izgledala kao anđeo! - Jelena Ristić: Nisam mogla da zadržim suze!


 
Znate li koju pesmu je Novak Đoković otpevao Jeleni na svadbi?
"Kada sam je video prvi put u venčanici, kako nasmejana ide ka meni... Izgledala je kao anđeo", rekao je Novak za Hello. Novak Đoković i Jelena Ristić venčali su se samo par dana nakon što je on osvojio Vimbldon. "Pokušavao sam da budem prisutan u tom momentu i zapamtim sve. Bio sam fokusiran na nju i njen osmeh i našu bebu. Bio je to zaista savršen momenat", rekao je Novak.

 
Novak Đoković sa suprugom Jelenom napustio Crnu Goru, par se vraća u Beograd!
Jelena je otkrila da se osećala isto kao i on. "Bila sam jako nervozna i sve mi je izgledalo mutno. Gledala sam ga kroz suze u očima i zaplakala sam čim sam ga videla. Bila sam toliko srećna i verovatno zbog trudnoće jako teško kontrolišem emocije. Jako sam zahvalna što ga imam u životu. Ne bih mogla da tražim boljeg partnera od njega", rekla je Jelena. "Venčanje je bilo sve ono što sam se nadala da će biti. Naša porodica i najbliži prijatelji ujedinjeni u prelepom prostoru i slave našu ljubav. Zaista je bilo emotivno i nezaboravno za nas", dodala je ona.

"Oženio sam ženu koju volim i nema boljeg osećaja od tog. Osvojio sam Vibldon i postajem otac - ne bih mogao da tražim više od toga",  rekao je Novak, a kompletan intervju možete pročitati u magazinu "Hello".

Autor: M.P.
Foto: Facebook/Novak Djokovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>