Region

Svet

Košarkaš Boban Marjanović stao na ludi kamen: Sa suprugom lumpovao do zore (Foto)

Visoki centar košarkaškog kluba Crvena Zvezda Boban Marjanović poznat i kao Bobi, pre deset dana venačo se u Meksiku svojom izabranicom Milicom Krstić sa kojom je nekoliko godina bio u vezi, a juče je priredio slavlje i svojim prijateljima u Srbiji.

Košarkaš Boban Marjanović stao na ludi kamen: Sa suprugom lumpovao do zore (Foto)



Mladenci su sudbonosno "da" izgovorili pred matičarem u Kući kralja Petra, nakon čega su se pred Bogom zavetovali na večnu ljubav u manastiru Vavedenje Presvete Bogorodice. S obzirom na to da su mladenci na Maroma biču rekli sudbonosno "da" želeli su da svoj brak ozvaniče i u Srbiji, gde je juče nakon zavetovanja, svadbeno veselje trajalo do zore.



Iako već imaju trogodišnjeg sina Vuka, mladi par nije pomišljao da svoju ljubav ozvaniči sve do prošle godine, kada ih je letovanje u Meksiku navelo da požele da se baš tu venčaju. Tako su se 3. jula na samoj obali zakleli na večnu ljubav, nakon čega su ostali sedam dana da uživaju u medenom mesecu i odmah po povratku organizovali su proslavu u Beogradu.



Gosti su juče u jedan od prestoničkih restorana na Savi počeli da stižu oko 16.30 časova, gde su im se nakon sat vremena uz buran aplauz pridružili Boban i Milica. Ona je blistala u dugoj venčanici, dok je popularni Bobi na sebi imao odelo. Sa njima je bio i Vuk, koji je prisustvovao venčanju mame i tate.



Čim su ušli u salu, muzičari su odmah zasvirali ples za mladence, a golupčićima su se na podijimu pridružili i ostali parovi. Za razliku od venčanja u Meksiku, kojem je prisustvovalo samo nekoliko njihovih prijatelja iz Kankuna, srpsko slavlje je bilo u širem krugu porodice, prijatelja i kolega. Uz muziku i piće, provod je trajao do duboko u noć.

Autor: M.P.
Izvor: Alo.rs
Foto: M. Mitrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>