Svet

Region

Eminem odbio da se izvini fanovima, izvinjenje stiglo samo od organizatora (Foto)

Jedan od najpopularnijih svetskih repera Eminem odbio je da se izvini fanovima zbog problema koji su nastali na njegova dva koncerta u Londonu. Iako su fanovi tražili izvinjenje od svog miljenika, on se oglušio o njihove molbe.

Eminem odbio da se izvini fanovima, izvinjenje stiglo samo od organizatora (Foto)Prethodnog vikenda Eminem je imao dva koncerta u Londonu na stadionu Vembli, ali je publika ostala razočarana obzirom da su se oba puta javljali tehnički problemi i ozvučenje nije bilo u redu, pa veliki deo publike nije mogao da čuje koncert.

Foto: Jenny Risher

Putem društvene mreže Tviter, brojni fanovi su tražili izvinjenje od Eminema, ali je on odbio da to uradi. Iako su problemi prijavljeni još nakon prvog koncerta, ista situacija desila se i na sledećem nastupu, a kako je Eminemovo izvinjenje izostalo, fanovima su se izvinili samo organizatori i nadležni na Vembiju. Inače, ovo je prvi put da je Eminem nastupio u Londonu, posle pauze od 13 godina, a umesto velikog povratka na londonsku scenu, popularni reper je razočarao svoje fanove.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/Eminem

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Eminem

Povezane vesti:


>