Region

Svet

Region

Brankica Sebastijanović nova Zone: Dokazaću da nisu pogrešili što su me izabrali!

Ekipa filma "Vrati se, Zone", koji će režirati Jug Radivojević okupila se na obali Vlasinskog jezera, a glavna ženska uloga pripala je mladoj glumici Brankici Sebastijanović koja kaže da će opravdati izbor reditelja.

Brankica Sebastijanović nova Zone: Dokazaću da nisu pogrešili što su me izabrali!


 
Brankica Sebastijanović je nova Zona Zamfirova!
Glavnu junakinju tumačiće Brankica Sebastijanović, a uloga Maneta je poverena Milanu Vasiću. "Reditelj je okupio sjajnu ekipu i zahvalna sam mu što mi je poverio ulogu Zone. Trudiću se da pokažem da je napravio dobar izbor. Uloga je izuzetno inspirativna i pruža mi mogućnost da prikažem sebe u jednoj novoj boji", kaže Brankica.

Na pitanje da li će joj biti otežavajuća okolnost to što će je svi upoređivati s Katarinom Radivojević, Brankica odgovara da se na to ne osvrće. "Ova priča je potpuno drugačija i dok smo se pripremali za spektakl, nismo uopšte razmišljali o sličnostima sa prethodnim filmom. Milan je odličan glumac i biće mi velika podrška tokom snimanja, jer mu je cela priča bliska pošto je rodom s juga Srbije", kaže glumica.
 
U liku Manetove majke Jevde gledaćemo Ljiljanu Dragutinović, a tetka Doka ovog puta će biti Seka Sablić. Zoninog oca tumačiće Nikola Ristanovski, majku Anita Mančić, a Manulaća Miodrag Radonjić. Ostale uloge igraju Lane Gutović, Tanja Bošković...

Autor: M.P.
Izvor: Blic.rs
Foto: Ivan Urošević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>