Region

Svet

Vesna Zmijanac uhvaćena bez šminke u Tivtu, da li biste je prepoznali? (Foto)

Pevačica Vesna Zmijanac uslikana je u Tivtu na aerodromu, kada je doletela u Crnu Goru na manji odmor. Iako je Vesna uglavnom našminkana i sređena, izgleda da se ovog puta odlučila za opušteniju varijantu i potpuno prirodan izgled.

Vesna Zmijanac uhvaćena bez šminke u Tivtu, da li biste je prepoznali? (Foto)



S obzirom da nije imala nimalo šminke, ljudi oko nje nisu ni primetili da je u pitanju Vesna Zmijanac. Ona je u pratnji nepoznatog muškarca, koji joj je pomogao oko kofera, napustila zgradu aerodroma i uputila se ka taksi vozilu, odakle je otišla u hotel u kojem je bila smeštena. Bez kompleksa, Zmijančeva čak ni tamnim naočarima nije sakrila svoje bledo lice i podočnjake, a nosila je šarenu suknju i japanke.


Foto: Aleksandar Jovanović

Inače, ovo su retki momenti kada čuvenu "kraljicu tuge" možemo videti da nije sređena. Gotovo uvek je besprekorno našminkana, tako da je prisutni na aerodromu u Tivtu nisu ni prepoznali.

Osim što se nekoliko dana odmarala na plaži u Budvi, Vesna je imala i dva zapažena nastupa u Crnoj Gori, i to baš za vreme venčanja Novaka Đokovića i Jelene Ristić. Neki mediji su spekulisali da je i ona bila pozvana da svojim glasom uveliča svadbu veka, ali da zbog unapred dogovorene tezge nije bila u mogućnosti.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Aleksandar Jovanović/Miljana Petrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>