Svet

Region

Brazil 2014: Nemačka je svetski prvak u fudbalu?

Svetsko prvenstvo 2014. u Brazilu večeras se završava, a u finalu će igrati Nemačka i Argentina koje su se pokazale kao najsposobnije i najbolje reprezentacije ovog prvenstva u fudbalu.

Brazil 2014: Nemačka je svetski prvak u fudbalu?


 
Brazil 2014: Ko će biti šampion sveta u fudbalu?
Iako je Argentina ta koje je na svim svojim utakmicama pokazala određenu dozu domanacije, Nemačka ne samo da važi za favorita, već ima i psihološku prednost nakon nezapamćene pobede koju je imala nad Brazilom, a posle rezultata od 7:1 samopouzdanje nemačkih igrača je na visokom nivou.

Što se samog finala tiče, postoje spekulacije da se Lev odlučio za isti sastav koji je igrao protiv Brazila, a jasno je da takva odluka ima i dobru podlogu. Sa druge strane, Argentincima je ovo peto finale i takođe su vrlo moćna ekipa, a što se tiče duela sa Nemačkom u finalu, ovo je već treći put da se upravo ove dve reprezentacije bore za "boginju", i ovakvim ishodom su zvanično i najčešći par koji se sastajao u finalu.

Opšti utisak je da Nemačka ulazi domanantnija u ovaj meč i da će upravo ova reperezentacija odneti tituluku pobednika,  međutim, ne treba potceniti ni Argentinu koja se ove godine takođe dobro pokazala.

Autor: J.B.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus


>