Svet

Region

Svetsko prvenstvo 2014. Finale Nemačka - Argentina! (Video)

Svetsko prvenstvo 2014. u Brazilu večeras će dobiti i svog pobednika. U finalu će se sastati reprezentacije Argentine i Nemačke, koje će se po treći put boriti za Zlatnu Boginju.

Svetsko prvenstvo 2014. Finale Nemačka - Argentina! (Video)


 
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014: U finalu Mundijala Leo Mesi i Tomas Miler idu na sve ili ništa! (Video)
Obožavaoci fudbala sa nestrpljenjem iščekuju ko će biti novi vladar planete. Večeras će se na legendarnoj Marakani posle finalne utakmice između Argentine i Nemačke saznati i novi Prvak sveta, a tom titulom će se ponositi naredne četiri godine.

Argentina i Nemačka, zasluženo su došle do samog kraja, a nakon senzacionalne pobede nad selekcijom Brazila od neverovatnih 7:1, blaga prednost za osvajanje Zlatne boginje je na strani Nemaca. S druge strane, Argentina je možda i jedina selekcija u svetu, koja na pravi način može da se suprotstavi, veoma jakoj reprezentaciji Nemačke.

Obe reprezentacije imaju samo jedan cilj, a to je osvajanje Zlatne boginje i naslov Svetskog prvaka. Ko će postati novi vladar planete saznaćemo večeras od 21 čas, kada će na teren legendarne Marakane u Brazilu, izaći dve reprezentacije, koje će publici u Riju prvenstveno priuštiti uživanje u dobroj utakmici, a potom doneti veliku radost jednoj od reprezentacija, koja će sa ponosom podići prestižni pehar i poneti titulu pobednika Svetskog prvenstva u fudbalu 2014.



Autor: J.B.
Foto: Facebook/Brasil 2014

Viber

Izvor: Svet Plus


>