Region

Svet

Mira Škorić ponosna mama, upisala ćerku na medicinski fakultet!

Mira Škorić ovih dana sigurno je  posebno ponosna na svoju ćerku jedinicu Milicu, koja se upisala na Medicinski fakultet, a pre toga srednju školu završila kao đak generacije pa je već sada očigledno da Mira ima dobre razloge da bude ponosna na svoju ćerku.

Mira Škorić ponosna mama, upisala ćerku na medicinski fakultet!Naime, njena jedinica Milica upisala se na Medicinski fakultet, a srednju školu je završila kao đak generacije. Mirina naslednica očigledno je povukla gene na svog oca, Mirinog bivšeg supruga, doktora hirurgije Vasu Jeremića, pa Milica posle završenog Medicinskog fakulteta planira da nastavi specijalizaciju na hirurgiji.

"Mira je veoma ponosna na Milicu jer ju je pre nedelju dana, posle uspešno položenog prijemnog ispita, upisala na Medicinski fakultet. Vrlo je posvećena svom obrazovanju i retko kad je možete videti da s društvom izlazi po splavovima. Ona je uz tata Vasu, koji je jedan od naših najpoznatijih hirurga, zavolela lekarski poziv, tako da nije čudno što se odlučila da pomaže ljudima. Koliko znam, posle završenih studija upisaće i specijalizaciju iz hirurgije jer je ta oblast medicine zanima", kaže izvor Kurira.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Facebook/Mira Skoric

Viber

Izvor: Svet Plus


>