Region

Svet

Region

Brankica Sebastijanović je nova Zona Zamfirova!

Mlada glumica Brankica Sebastijanović tumačiće glavnu junakinju u nastavku filma "Zona Zamfirova", radnog naziva "Šta je bilo posle" u režiji Juga Radivojevića.

Brankica Sebastijanović je nova Zona Zamfirova!


 
Brankica Sebastijanović: Tek nam predstoji težak period, želela bih da ovo jedinstvo potraje
Na promociji filma izvedena je predstava "Vrati se Zone - sve ljubavi juga", nakon koje su otkrivena imena još nekih glumaca koji su dobili uloge. Iako se neko vreme nagađalo ko će igrati lepu Zone, Tamara Dragičević, Ivana Popović i Marija Bergam, odluka je pala da ova uloga pripadne mladoj Brankici, kojoj je lik Eve u seriji "Sinđelići" doneo širu popularnost.

Takođe, mogli smo da je vidimo i u filmu "Kad ljubav zakasni" i seriji "Samac u braku". Uloga Maneta poverena je Milanu Vasiću, koga znamo iz serija "Bela lađa", "Pevaj, brate".

U nastavku priče o Zone, videćemo kako se glavni junaci snalaze u ratu i kako glavna junakinja pati, jer dve godine nakon svadbe, ne može da ostane u drugom stanju, ali i kako se oseća zbog prozivki okoline.

Takođe, videćemo i kako se Manulać obogatio na kocki, ali i kako pati zbog Zone. Manulaćevog oca igra Milorad Mandić Manda, dok popa u ovom filmu igra Lane Gutović.

Autor: J.B.
Izvor: Mondo.rs
Foto: Facebook/Brankica Sebastijanovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>