Svet

Region

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014: U finalu Mundijala Leo Mesi i Tomas Miler idu na sve ili ništa! (Video)

Finalna utakmica na Svetskom prvenstvu u fudbalu 2014 u Brazilu, odigraće se 13. jula na Marakani, a dva najbolja igrača reprezentacije Nemačke i Argentine, Leo Mesi i Tomas Miler ovog puta ićiće na sve ili ništa.

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014: U finalu Mundijala Leo Mesi i Tomas Miler idu na sve ili ništa! (Video)


 
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014: O kome se najviše priča na Mundijalu?! (Foto)
Naime, Adidas predstavlja  film  "Zauvek ili nikad"  koji prikazuje reprezentacije Nemačke i Argentine  uoči  finala  na FIFA Svetskom prvenstvu u Brazilu.  Visoko stilizovan i značajan film  označava  vrhunac adidas  "allin or nothing"  (sve ili ništa)  kampanje za FIFA Svetsko prvenstvo.

Snimljen kao crno beli film  kako bi jasno istakao  „allin or nothing“ (sve ili ništa) izbor koji igrači moraju napraviti, film je snimljen korišćenjem nesmanjene težnje igrača da ostave trag i postignu pogodak dok se kamera pomera napred kroz slike onog što ih čeka. Finalna priča filma sadrži ključne momente sa prvenstva svih finalista, ali fokus je na dve adidas zvezde prvenstva, Lea Mesija i Tomasa Milera. Sa epskom mantrom, scena će biti postavljena za najvažniji meč svih njih.
 
Tom Ramsden, direktor globalnog marketinga brenda za adidas fudbal je izjavio: „Ovo Svetsko prvenstvo je izuzetno uspešna priča za adidas i zaista je fantastično imati dve reprezentacije, Aregentinu i  Nemačku u finalu. Ovaj film je trejler svega ono što ćemo videti na finalnoj sceni  pojačavajući tu priču da je finale Svetskog prvenstva zaista „allin or nothing” (sve ili ništa).

Kraj  filma  takođe daje šansu fanovima da osvoje Brazuku sa finalne utakmice, pružajući tako priliku i navijačima da poseduju parče istorije. Film označava i kraj neverovatno uspešnog prevenstva za adidas, vodećeg svetskog fudbalskog Brenda.  Kao što su dva adidas tima stigla do finala Svetskog prvenstva prvi put od 1990. godine, tako je i adidas postao brend o kome se na svim kanalima društvenih medija najviše priča na Svetskom prvenstvu 2014, sa povećanjem broja pratilaca za 4.865.502 na svim platformama, što je više od bilo kog drugog sportskog brenda.



Ne zadržavajući se samo na društvenom fokusu kampanje, adidas se takođe može pohvaliti kopačkama sa najvećim brojem golova na turniru (adidas adizero f50), čak 46 do sada. On takođe ima tri najbolja strelca na turniru koji nose kopačke adidas adizero f50 (Rodrigez 6, Miler 5 i  Mesi 4 gola) i sponzor je obe ekipe u finalu Mundijala.



Autor: J.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus


>