Region

Svet

Darko Lazić ponosan i presrećan tata: Lorena je prelepa!

Darko Lazić i Ana Sević u četvrtak ujutru postli su roditelji, a dolazak male Lorene na svet ponosni tata, proslavio je istog dana, i to pod velikim šatorom u Brestaču, sa nešto više od 100 zvanica.

Darko Lazić ponosan i presrećan tata: Lorena je prelepa!


 
Ovako je Darko Lazić proslavio rođenje svoje ćerkice Lorene (Foto)
Porodica Lazić slavila je do ranih jutarnjih sati, a celo selo priča kako se tako dobro slavlje nikada neće zaboraviti. Ana Sević se porodila tri dana pre termina, ali to nije poremetilo planove za slavlje porodice Lazić, koja je još pre desetak dana obezbedila šator i muziku za najsrećniji dan u životu.

"Darko je presrećan, ne može ni da opiše tu sreću. Celo jutro je bio u bolnici sa Anom i bebom, jedva se odvojio od Lorene. S obzirom na to da su baba i deda spremali slavlje, njegovo je samo bilo da obavesti prijatelje i krene u Brestač. Oko 100 zvanica je došlo da čestita i slavi sa Darkom. Čim je ušao u dvorište, pocepali su mu majicu, a onda je obukao drugu, kako ne bi go dočekao goste, da bi ubrzo i ta druga nastradala", kaže izvor i dodaje:

"U toku večeri pocepano mu je oko 20 majica, pa je kasnije odustao od presvlačenja, već je slavio polugo. Bilo je baš veselo, Darko je pevao, zatim Andreana Čekić, Ljuba Aličić, svi su igrali i pili, a u jednom trenutku mladi tata je čak snimio delić atmosfere i poslao Ani", zaključuje izvor koji je bio na licu mesta.

"Ja sam najsrećniji čovek na svetu! Lorena je prelepa i ako bog da, ličiće na Anu, ja bih to voleo. Jedva čekam da ih dovedem kući. Slavio sam ceo dan, a iskreno, u tih 24 sata sam popio oko dva litra viskija", rekao nam je Lazić, koji je otkazao nastupe kako bi mogao da uživa u novoj ulozi, dok nam se mama zahvalila na čestitkama.

"Hvala na čestitkama. Beba i ja smo super, sve je prošlo u najboljem redu", izjavila je Sevićeva.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto; Facebook/Darko Lazic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>