Svet

Region

Ezelova sloboda pod velikim znakom pitanja, mogao bi da dobije i 17 godina zatvora!

Kenan Imirzalioglu, koji se proslavio u turskoj seriji "Ezel", a i glavnom ulogom u seriji "Karadaji" koja se trenutno emituje na televiziji "Prva", mogao bi da dobije zatvorsku kaznu u trajanju od 17 godina, ukoliko se utvrdi da je optužba protiv njega tačna.

Ezelova sloboda pod velikim znakom pitanja, mogao bi da dobije i 17 godina zatvora!



Kenan je optužen za konzumiranje, posedovanje i trgovinu drogom, a zajedno sa njim optužena je još 31 osoba. Ovaj 40-godišnji glumac mogao bi, na žalost brojnih obožavateljki, da ostane u zatvoru čak 17 godina.

Od kako je započet ceo skandal svi su verovali da će se Ezel izvući i da neće ići na robiju, ali s obzirom da je u pitanju skandal kakav je nezapamćen u Turskoj, kada su poznate ličnosti u pitanju, obzirom da je zajedno sa Ezelom optuženo preko 20 osoba, izgleda da će turski zavodnik ipak završiti u zatvoru.

Pravnici iz Turske navode da bi popularni glumac mogao da dobije kaznu između 6 i 17 godina zatvora, ali ako se utvrdi da je kriv po svim tačkama optužnice, kazna će verovatno biti maksimalna, odnosno čitavih 17 godina u zatvoru.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/Kenan Imirzalioglu

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>