Svet

Region

Završetak Igre prestola kao dugometražni film, spektakl za sam kraj

Serija "Igra prestola" izvazvala je interesovanje kakvim do sada retko koja serija može da se pohvali, a izgleda da će nakon još par sezona "Igra prestola" preći i na bioskopsko platno i u planu je da se za sam kraj snimi dugometražni film.

Završetak Igre prestola kao dugometražni film, spektakl za sam kraj



Govoreći na međunarodnom filmskom festivalu "Neuchatel" pisac "Igre vatre i leda" najavio je da bi, ukoliko serija zaradi dovoljno novca i ako i posle osme sezone bude jednako popularna, za sam kraj mogao da se snimi i dugometražni film.

"Ako možemo da prikupimo 200 miliona dolara da snimimo epski film, naravno da ćemo to i učiniti. To ne znači da su pregovori u toku ili da je ova ideja odobrena, nema se ideja dopada, a nekima ne", rekao je tvorac "Igre prestola" Džordž R. R. Martin. Iako ova ideja izaziva različite reakcije, kritičari skreću pažnju na to da bi Martin u slučaju snimanja filma morao ozbiljno da se pozabavi pisanjem svojih romana, inače će ga serija sustići. Naime, ako u narednih dve godine ne završi šesti roman, serija će morati da stane, a to bi moglo da odbije veliki broj fanova.

Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus


>