Region

Svet

Vladi Mandiću ukinuta presuda, ponovo mora na sud!

Rukometašu Vladi Mandiću, apelacioni sud ukinuo je oslobađajuću presudu, a koji je sa svojim bratom od strica Draženkom Mandićem u martu prošle godine oslobođen optužbe za saučesništvo u pokušaju ubistva Dejana Markovića 2002, bivšeg telohranitelja Vladinog oca Momčila Mandića.

Vladi Mandiću ukinuta presuda, ponovo mora na sud!


 
Dejana Živković i Vlada Mandić nakon romantike prešli na strasne poljupce! (Foto)
Sud je naveo da nije u potpunosti rasvetljeno činjenično stanje i naredio novo suđenje Mandiću i njegovom bratu Draženku. Vladimir Mandić izjavio je juče za "Alo!”" da je iznenađen i šokiran odlukom suda jer je, kako navodi, u prvostepenoj presudi “sve čisto i obrazloženo do detalja”.

"U prvoj presudi je utvrđeno da nema moje i krivice moga brata. Nadam se da će sada postupak brže odvijati i da će u najkraćem roku biti doneta presuda.Verujem u srpsko pravosuđe" izjavio je juče Vlada, dok se iz Budve vraćao sa odmora u Republiku Srpsku.

On je ukazao da je Marković tri puta menjao iskaz, a da je u prvom optužio izvesnog Okuku, koji je prošao poligraf: "Kada mu je taj pokušaj propao, otišao je opet u policiju i optužio mog brata Draženka, a potom na sudu menjao iskaze", dodao je Mandić.

Prema optužnici, on je kritičnog dana zakazao sastanak sa Markovićem na Ušću, na kojeg je, dok je izlazio iz automobila, navodno nasrnuo Draženko Mandić i ranio ga u grudi hicem iz pištolja.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: RAS

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>