Ostalo

Sme�no

Slon koji je plakao kada je oslobođen, posle 50 godina započinje novi život u društvu slonice (Foto+Video)

Slon Radžu šokirao je svoje spasioce koji su ga nakon 27 promenjenih vlasnika i 50 godina provedenih u zatočeništvu oslobodili. Naime, kada su mu skinuli lance, slon je počeo da plače od sreće i oduševljenja.

Slon koji je plakao kada je oslobođen, posle 50 godina započinje novi život u društvu slonice (Foto+Video)



Ovaj slon dugo je bio žrtva zlostavljanja, proveo je pedeset godina menjajući razne vlasnike, neki su ga maltretirali i fizički zlostavljali, a živeo je samo od onoga čime su ga hranili turisti. Ponekad je da bi mu bilo lakše jeo papir i plastiku, a onda ga je "Wildlife SOS" organizacija oslobodila u toku noći. Spasioci kažu da je nakon skidanja oštrih okova, zbog kojih su mu noge krvarile, slon Radžu počeo da plače.



Ipak, došlo je bolje vreme za Radžua. On konačno započinje novi ćivot u Centru za očuvanje slonova an severu Indije i ne samo što ima hrane koliko mu je potrebno i više ga niko ne maltretira, nego se slon Radžu sada i zaljubio u slonic u Pulkali koja je imala sudbinu sličnu njegovoj, jer je i ona spasena iz zatočeništva.

Tako je Radžu, uprkos tome što 50 godina nije video pristojan obrok, svoju hranu sa zadovoljstvom podelio sa slonicom Pulkali. Iako još uvek ima rane na nogama od lanaca i okova koji su se urezali u njegovo meso, Radžu je mnogo srećniji i raspoloženiji i svestan je da je njegov život konačno dobio smisao.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>