Region

Svet

Tašta Novaka Đokovića: Moja Jelena je savršena za Noleta, to je bila ljubav na prvi pogled!

Majka Jelene Ristić Vera kaže da je ljubav između Novaka Đokovića i njene ćerke bila prava ljubav na prvi pogled i da su njih dvoje stvoreni jedno za drugo. I dok se danas popodne očekuje da Novak i Jelena konačno postanu supružnici, mediji širom sveta pišu samo o njihovoj svadbi.

Tašta Novaka Đokovića: Moja Jelena je savršena za Noleta, to je bila ljubav na prvi pogled!


 
Svadba Novaka Đokovića i Jelene Ristić glavna vest i u stranim medijima! (Foto)
Čak i veliki svetski mediji pišu upravo o ovom događaju, a Jelenina majka Vera ispričala je kako je to bila ljubav na prvi pogled i da je njena ćerka, zaljubljenik u tenis, savršena za Novaka: "A nije promaklo Novaku ni to da je ona jedna od najlepših devojaka u gradu", dodala je Vera za britanski "Hello" magazin.

"Daily mail" je podsetio da je prvobitno bilo planirano da se par venča 14. juna, ali da su odlučili da jedno drugom bračne zavete daju ipak posle teniskog turnira na Vimbldonu. "Građansko venčanje odigraće se na Kraljičinoj plaži", prenosi reči svog neimenovanog izvora francuska agencija AFP, koja dalje navodi da će crkveno venčanje biti dva dana kasnije u uskom krugu članova porodice i bliskih prijatelja.

 
Ovde će Novak Đoković i Jelena Ristić reći sudbonosno da (Foto)
Kraljičina plaža je, kako opisuje AFP, lokaciju nedaleko od ostrvceta Sveti Stefan, "luksuzan posed u Crnoj Gori oivičen brdašcima sa drvoredima, gde će Đoković i njegovi gosti odsesti". Sveti Stefan i Kraljičina plaža su zatvoreni za javnost, da bi se sprečio eventualni upad uljeza i paparaca, javili su s lica mesta reporteri AFP, dok se ostali mediji osvrću na poruku koja je Novaka dočekala na Svetom Stefanu, kao i na samu lokaciju koju su decenijama unazad posećivale brojne svetske zvezde.

Autor: M.P.
Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/JelenaRisticNDF

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>