Svet

Region

Tvorac Igre prestola ljut na svoje fanove: Spekulacije o mojoj smrti su vrlo uvredljive! (Video)

Džordž R. R. Martin vrlo je razočaran reakcijama svojih fanova i spekulacijama da ni sam neće doživeti kraj svog romana. Poznato je da on vrlo polako i temeljno radi na "Pesmi leda i vatre", ali se fanovi jedne od trenutno najpopularnijih serija na svetu boje da on neće doživeti da napiše kraj.

Tvorac Igre prestola ljut na svoje fanove: Spekulacije o mojoj smrti su vrlo uvredljive! (Video)Martin je sagu "Pesma leda i vatre", po kojoj se i snima serija "Igra prestala", počeo da piše još 90-ih godina, i tada je najavljeno sedam romana. Do sada je objavljeno pet i emitovane su četiri sezone čuvene serije "Igra prestola". Producenti serije ranije su govorili da im je Martin u kratkim crtama otkrio sudbine glavnih likova ove serije kako bi mogli da je završe u slučaju da on ne stigne.

Međutim, obzirom da vlada i zabrinutost fanova da Martin neće doživeti da napiše kraj, u razgovoru za "Tages-Anzeiger" on se vrlo razljutio kada mu je spomenuto i svojim fanovima je kratko poručio: "Je**te se!", uz podignut srednji prst.

"Mislim da su spekulacije o mojoj smrti i mom zdravlju veoma uvredljive", izjavio je Martin.Autor: M.P.
Izvor: Tanjug
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus


>