Svet

Region

Kim Kardašijan odreagovala iznervirana komentarom: Žena može biti i uspešna u poslu i dobra majka!

Jedna od najpopularnijih svetskih starleta Kim Kardašijan morala je da odreaguje na komentar Indre Noji, koja je kada se našla na 13. mestu Forbsove liste 100 najmoćnijih žena prokomentarisala kako žena ne može imati uspešnu karijeru i pritom biti dobra majka.

Kim Kardašijan odreagovala iznervirana komentarom: Žena može biti i uspešna u poslu i dobra majka!


 
Kim Kardašijan je ovaj put ipak malo preterala? (Foto)
Izgleda da je ovaj komentar Indre Noji, predsednice izvršnog odbora kompanije "Pepsi" pogodio novopečenu mamu Kim Kardašijan, pa je morala da uputi i svoj komentar i izrazi svoje mišljenje. Tako je Kim izjavila da je savršeno moguće biti i dobra majka i uspešna žena u svom poslu, a sve to naučila je upravo od svoje majke.

"Mene i moje sestre je majka naučila da je moguće imati sve, i biti dobra majka i imati uspešnu karijeru. Mislim da je Indrin pogled jako mračan i da ona nije u pravu. Ne slažem se da se žene koje tvrde kako su uspešne na svakom polju pretvaraju", izjavila je starleta. Ipak, ona je rekla da je u periodu kad se tek porodila imala momente kada joj je bilo teško da ustane iz kreveta, ali je to ipak činila i posvećivala se svom poslu: "Ipak, volim da radim i tada se osećam dobro", kaže rijaliti zvezda.

Kim pored sebe ima pet dadilja koje brinu o njenoj ćerki, kao i poveći broj ljudi koji se bave njenim izgledom, pa iako smatra da žena sve može postići, upravo zahvaljujući svojoj "armiji" ona ima i dobar motiv za takvo mišljenje.

Autor: M.P.
Foto: Ilustracija/Facebook/Kim Kardashian

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>