Region

Svet

Haris Džinović sutra staje na ludi kamen: Svadba u Dubrovniku samo za odabrane goste

Čuveni kralj meraka Haris Džinović sutra će se venčati sa dizajnerkom Melinom Galić sa kojom je u dugogodišnjoj vezi i sa kojom već ima dvoje dece, a glamurozna proslava će se obaviti u prisustvu dvadesetak odabranih gostiju.

Haris Džinović sutra staje na ludi kamen: Svadba u Dubrovniku samo za odabrane goste



Legenda narodne muzike Haris Džinović sutra će ozvaničiti dugogodišnju vezu s Melinom Galić. Njih dvoje već imaju dvoje dece, ćerku Đinu (11) i sina Kana (10). Ovaj popularni par zajedno živi 11 godina, u vezi su ukupno 12, a veselje će prirediti na jahti u Dubrovniku. Posle venčanja, kako saznaje "Blic", Haris i Melina će nastaviti put Malte. Odabrani gosti, njih dvadesetak, biće smešteni u jednom od najekskluzivnijih hotela na Hrvatskom primorju.
 
"Sve je spremno za svadbu. Razmišljali smo o tome već neko vreme i pravimo veselje i zarad prijatelja, biće samo nama najbliži ljudi", rekao je za "Blic" budući mladoženja. Haris nije hteo da otkrije ko će njemu i Melini kumovati, a jedan od svatova biće i Raka Marić. "Konačno je i za to došlo vreme. Ceremonija će biti na brodu", rekao je Raka.

Autor: M.P.
Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook/Haris Džinović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>