Region

Svet

Marko Đoković: Novak jadan samo šetka, drma ga panika!

Prvi teniser sveta Novak Đoković delovao je prilično opušteno povodom venčanja koje ga čeka sutra, međutim, čini se da nije baš toliko "hladne glave". Njegov brat Marko objavio je zanimljiv status na Fejsbuku, kojim nam je dočarao delić teniserovog raspoloženja.

Marko Đoković: Novak jadan samo šetka, drma ga panika!



Noletov brat Marko Đoković otkrio je simpatičnim statusom raspoloženje našeg najboljeg tenisera koji će se sutra verenici Jeleni zavetovati na večnu ljubav, i to na Fejsbuku.

 
Otkriveno ko peva Novaku Đokoviću i Jeleni Ristić na venčanju!
"Evo već ceo dan gledam Novaka, nikako jadan da se smiri, ceo dan nervozan i samo ide negde, drma panika", duhovito je napisao mlađi brat našeg najboljeg tenisera, šaleći se na račun mladoženje, koji očigledno nije toliko "hladan" kakvim se činio ovih dana. Međutim, Nole se ipak sinoć malo opustio budući da je na Tviteru komentarisao uzbudljivu polufinalnu utakmicu između Brazila i Nemačke, pa će sutra, najvažnijeg dana u životu, verujemo biti potpuno smiren.

 
Novak Đoković i Jelena Ristić sleteli u Tivat! (Video)
Inače, Novak i Jelena su sinoć doputovali u Crnu Goru, gde će se na Svetom Stefanu venčati u krugu porodice i najbližih prijatelja, a zabava je počela već danas pristizanjem zvanica iz svih delova sveta.

Autor: B.B.
Foto: Instagram/Jelena Ristic FanClub Official

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>