Region

Svet

Novak Đoković i Jelena Ristić u najskupljoj vili na Svetom Stefanu!

Novak Đoković će sa verenicom Jelenom Ristić, koja je u šestom mesecu trudnoće, doputovati iz Londona u Crnu Goru dan uoči svadbe, a mladenci će odsesti u najskupljoj vili na Svetom Stefanu, u kojoj noćenje košta 3.500 evra.

Novak Đoković i Jelena Ristić u najskupljoj vili na Svetom Stefanu!


 
Novak Đoković moli za razumevanje: Jelena i ja želimo privatnost na venčanju
Novaka i Jelenu mogao bi venčati lično mitropolit Amfilohije, od kojeg je Nole zatražio i dobio blagoslov za venčanje tokom posta u Crkvi Svetog arhiđokona Stefana na Svetom Stefanu, koja može primiti oko tridesetak ljudi, nezvanično saznaje "Blic".

 
Jahta Novaka Đokovića uplovila u Porto Montenegro! Crna Gora spremna za venčanje veka
Petrovački post traje do 12. jula, stoga će na meniju biti ekskluzivni specijaliteti sa morskim plodovima i rižotom za sve one koji poste, dok će, s druge strani, i oni koji ne poste imati priliku da probaju crnogorske specijalitete kao što su pršuta, sirevi, jagnjetina i drugo.

 
Ceca Ražnatović otkrila hoće li pevati na venčanju Novaka Đokovića!
Nakon svečanog čina, proslava venčanja uslediće na Kraljičinoj plaži, a Novakovim i Jeleninim gostima biće na raspolaganju veliki šator, kao i velnes centar. Novopečeni supružnici će prvu bračnu noć, piše "Blic", provesti u luksuznoj vili na dva nivoa "118", odnosno novog naziva - apartman "Sveti Stefan". Na raspolaganju će najveća soba od 165 kvadrata, a noćenje u apartmanu košta 3.500 evra.
 
Novi šampion? Novak Đoković i Jelena Ristić čekaju sina!
Pre Novaka i Jelene u ovoj vili boravili su mnogi pripadnici svetskog džet-seta. Među njima i: Elizabet Tejlor, Karla Bruni, Silvester Stalone, Sofija Loren, Klaudija Šifer, Džeremi Ajrons, engleska princeza Margareta, nekadašnji italijanski kralj Umerto II Savojski, kao i članovi dinastije Karađorđević.  

Na svadbi se očekuje oko 150 gostiju, a Novakov kum Neven Marković iz Ženeve će doputovati na Sveti Stefan sa devojkom Aleksandrom Tanasković.

Autor: B.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>