Region

Svet

Ludnica u Budvi: Seka Aleksić zapalila Trokadero (Foto)

Seka Aleksić oduševila je publiku u prepunom klubu "Trokadero" u Budvi, a redovi koji su se stvarali nekoliko sati pre početka koncerta, još jedan su dokaz da nastupi kraljice estrade uvek zabeleže rekordnu posećenost.

Ludnica u Budvi: Seka Aleksić zapalila Trokadero (Foto)


 
Seka Aleksić odmarala daleko od civilizacije, nedeljno popodne provela u manastiru Vitovnici (Foto)
Najpoznatiji klub na crnogorskom primorju Trokadero, bio je premali da primi sve one koji su želeli da užuvaju u fenomenalnom nastupu Seke Aleksić. Njeni poslednji singlovi "Mamurna" i "Brodolom" brzinom svetlosti su postali mega hitovi, što je potvrđeno i na njenom sinoćnom nastupom u Budvi gde je zbog kraljice estrade, vladala opšta euforija.

Izlaskom na scenu kraljica je izazvala ovacije u publici, a nastup je započela pesmom "Mamurna". Kao i uvek, raspoložena Seka bila je vidno srećna zbog druženja sa svojim obožavaocima, kojima je je priredila preko dva sata nezaboravne svirke. Odevena u kratku mini crnu haljinu, koja je naglašavala Sekinu zanusnu figuru, kraljica je izgledala veoma zavodljivo i bukvalno je blistala na bini.



Nizali su se hitovi od početka njene karijere pa do danas, a izvanredni bend "Aspirin" i Seka potrudili su se da publika ne sedi, pa je tako ceo klub tokom cele večeri bio  na nogama. Na kraju, prezadovoljna Seka zahvalila se publici i obećala im da će se ponovo videti 20. jula.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Seka Aleksic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>