Region

Svet

Sani Trik FX: Katarina misli da je riba a ima dupe kao tiganj

Natalijin suprug  i frontmen grupe Trik FX, Sani, za svoju suprugu koja se trenutno nalazi na imanju u Lisovićima, ima samo reči hvale. Naime, kaže da dobro poznaje svoju suprugu i da su mu zasmetali komentari mnogih farmera koji tvrde da Natalija pokušava da razdvoji Baneta i Katarinu.

Sani Trik FX: Katarina misli da je riba a ima dupe kao tiganj



Pošto je zna od ranije, Sani još kaže: "Katarina je prava prevrtljivica i umislila je da je riba, a ima dupe kao tiganj. Natalija je za nju seks bomba i provalila je šta radi Banetu i Bakiju, zato pokušava da mu otvori oči. Kaća ih izaziva, pa se kao povuče. Znam ja nju iz priče svojih drugara koji su vlasnici klubova u kojima je ona pevala, tako da tu tvrdnju da je staromodna devojka može da priča nekom drugom".

Za suprugu Nataliju kaže da je svojim ponašanjem pokazala koliko je privlačna i da bi zapala u bedak ukoliko bi je neko nagazio.

Za kraj njen muž izjavljuje: "Ako neko bude pokušao da joj napakosti ili da njome manipuliše, ona može i da se potuče, ali se nadam da do toga neće doći! Publika bi tada videla jednu drugu Nataliju."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>