Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Bedar je zabrinuta za zdravlje svog supruga! Ali aga odlučuje da zatvori školu (Foto)

Pleme ne dozvoljava da se Dilaver oženi sa Džeren, ali se Zinar oštro suprotstavlja Ali agi i govori mu, kako se te stvari tiču samo njegove porodice. Ogorčen zbog reči koje mu je izgovorio vođa plemena, aga odlučuje da zatvori školu koja nosi Silino ime.

Serija Sila večeras: Bedar je zabrinuta za zdravlje svog supruga! Ali aga odlučuje da zatvori školu (Foto)


 
Serija Sila večeras: Sila nesvesno ustaje iz kolica i počinje da hoda (Foto)
Sila u bolnici sanja san, koji je veoma plaši. Sanja kako je njen sin Bedirhan porastao i da dolazi kod nje u bolnicu. Tražio joj je da prošeta sa njim, ali ona nije mogla da pomeri noge. Budi se sva u suzama i znoju.

Zinar saznaje da je Ali aga nagovorio roditelje, da deca više ne idu u školu. Boran dovodi Bedirhana u bolnicu, Sila je presrećna što ponovo drži svog sinčića u rukama. Husejin misli da je došlo pravo vreme da zaprosi Sjše pred svima, jer su se konačno stvari dovele u red. Ipak, Ajše misli da to nije pametna odluka i ne želi da razmišlja o venčanju.

Boran izvodi Silu iz bolnice, kako bi joj saopštio da mora da se operiše ukoliko želi da prohoda, ali da će zbog t operacije morati da abortira. Bedar je zabrinuta za Dželila i govori Narin kako mu se um poremetio, jer svima govori da je vlasnik fabrike.



Boran na romantičan način pokušava da objasni Sili šta se događa. Govori joj kako mora na operaciju, ali i da je u drugom stanju. Susreće se sa važnom odlukom, da li želi da abortira i prostane na operaciju ili će zauvek ostati u invalidskim kolicima. Nesvesno dok razgovara sa Boranom, Sila ustaje iz kolica i počinje da hoda......

Autor: J.B.
Foto: Screenshot

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>