Region

Svet

Jelena Ristić poručila Novaku Đokoviću: Bio je ovo pakleni put, moja ljubavi!

Novak Đoković ponovo je najbolji teniser sveta zahvaljujući pobedi nad Rodžerom Federerom, kojeg je savladao juče posle teške višečasovne borbe rezultatom 3:2, i drugi put postao šampion Vimbldona i svetski prvak.

Jelena Ristić poručila Novaku Đokoviću: Bio je ovo pakleni put, moja ljubavi!


 
Novak Đoković moli za razumevanje: Jelena i ja želimo privatnost na venčanju
Novak će itekako imati po čemu da pamti ovu godinu, obzirom da ga nakon niza poslovnih uspeha, očekuje i ono najvažnije na privatnom polju; već za dva dana stupiće u brak sa dugogodišnjom ljubavi Jelenom Ristić, a krajem godine ostvariće se u ulozi roditelja.

 
Ko su kumovi na venčanju Novaka Đokovića i Jelene Ristić? (Foto)
Od juče Novaku Đokoviću pristižu čestitke sa svih strana sveta, pa su mu tako na ponovnom tronu čestitali NBA košarkaš Dirk Novicki, teniser Endi Rodik, plivač Ivan Lenđer, fudbaler Edin Džeko i mnogi drugi. Osim za sjajnog Noleta, reči hvale su imali i za njegov tim profesionalaca na čelu sa Borisom Bekerom, ali ipak, jedna čestitka izdvojila se od svih...

 
Novak Đoković osvojio Vimbldon i ponovo postao prvi teniser sveta! (Foto)
Naime, verenica najboljeg tenisera sveta Jelena Ristić pomno je pratila svaki Noletov korak, a svom budućem suprugu ispisala je iskrenu i dirljivu poruku: "Putovanje je bitnije od cilja, a ovo je bilo pakleno putovanje, ljubavi moja".

S druge strane, osim budućoj supruzi, nesalomivi Novak je drugi trofej Vimbldona posvetio bebi koju čekaju, porodici i preminuloj Jeleni Genčić.

"Posvećujem trofej mojoj budućoj supruzi i budućoj bebi. Postaću otac uskoro, još se pripremam za to i to je veliko zadovoljstvo. Takođe, titulu posvećujem mojoj porodici, braći, mom timu koji žrtvuje svoje slobodno vreme kako bi ostvario snove i mom prvom treneru Jeleni Genčić, koja je preminula prošle godine", izjavio je teniser koji ovih dana ima puno razloga za slavlje.

Autor: B.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>