Region

Svet

Nataša Miljković odlazi iz Jutarnjeg programa

Nataša Miljković neće više voditi Jutarnji program na Javnom servisu Srbije, čije je dugo godina bila zaštitno lice, ali će ostati u medijskoj kući RTS.

Nataša Miljković odlazi iz Jutarnjeg programa



Lepa voditeljka ostaće u sadašnjoj medijskoj kući, ali priznaje da se umorila od Jutarnjeg porograma, pa jedva čeka da se nađe iza kamera potpuno druge, autorske emisije.

"Umorila se jesam od Jutarnjeg programa, ali taj program je dobar i važan, jedan je od stubova naše televizije. Naravno da želim da radim nešto što više liči na mene, nešto moje, ali, i to će doći na red. "Ključ" ne priželjkujem, prošlo je to vreme, mada ima dana kad mi je žao što ne ide više, jer bih tako rado odradila neke teme na koje je red došao danas. Mislim da će ovo što sada radimo biti više od autorske emisije, a biće prostora i za teme kojima sam se u "Ključu" bavila. Dakle, biće više od "Ključa".

Nataša na novoj emisiji radi sa kolegama Nikolom Mirkovim i Nešom Stefanovićem, a u osvrtu na preminulog Aleksandra Tijanića kaže da joj neizrecivo nedostaje i da se mnogo toga promenilo od njegove smrti. Ipak, na RTS-u je, priznaje, ostala isključivo zbog lojalnosti njemu.

"Lojalna sam, često i na svoju štetu, ali na kraju sve ispadne dobro. Za 20 godina sam promenila dve TV kuće (ako ne računamo Studio B, gde sam zaista bila dete). Nisam sigurna da li je to u današnje vreme vrlina. Na RTS me deset godina držalo to što nisam htela da izdam Tijanića i ljude s kojima sam radila, a bilo je veoma teško raditi i živeti", kaže voditeljka za Blic i dodaje još: "Desetak dana pre nego što je Tijanić umro odbila sam ponudu sa druge televizije za nekoliko puta veću platu. Rekla sam mu: "Kad sam Vas trpela deset godina, trpeću još do kraja mandata, neću sad da idem". Nisam znala da će taj kraj doći mnogo pre kraja mandata i danas mislim da mi je to bila jedna od najpametnijih poslovnih odluka. Bilo bi veoma teško živeti da sam odlučila drugačije. Novac nije važan".

Poslednjih pola godine "šuškalo" se i da je Nataša prekinula dugogodišnju emotivnu vezu sa glumcem Srđanom Timarevim, sa kojim ima petogodišnjeg sina Lazara.

"Srđan i ja ostajemo tandem za čitav život, to je odlučeno pre pet godina kada se rodio Lazar i to ostaje zauvek. Zahvalni smo beskrajno jedno drugome na tom dečaku. Na dečaku, koji je odavno već mnogo bolji od nas dvoje. Život ide dalje, ono što sigurno znam to je da o svom privatnom životu nikada više neću govoriti javno. Sada imam dete i ne želim da mu u obdaništu deca tumače njegove roditelje i njihove postupke. Hvala svim dragim kolegama koje me razumeju", zaključila je Nataša.

Autor: B.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>