Region

Svet

Ana Ivanović i Jelena Janković nisu pozvane na venčanje Novaka Đokovića?!

Novak Đoković i Jelena Ristić venčaće se u toku sledeće nedelje na Svetom Stefanu, a naš najbolji teniser nije uvrstio na svoju listu zvanica svoje koleginice i prijateljice Anu Ivanović i Jelenu Janković.

Ana Ivanović i Jelena Janković nisu pozvane na venčanje Novaka Đokovića?!


 
Ko su kumovi na venčanju Novaka Đokovića i Jelene Ristić? (Foto)
Ana i Jelena, iako su jako dobre prijateljice Novaka Đokovića, nisu se našle na spisku među 210 svatova, ali zato jesu momci, Noletove kolege iz Dejvis kup reprezentacije. Na Sveti Stefan će 9. jula sa ostalim zvanicama stići Nenad i Mina Zimonjić, Janko i Biljana Tipsarević, koji se već nalaze u Crnoj Gori na moru, Ilija Bozoljac i Andrijana Basarić, Viktor Troicki i njegova devojka Sofija Milošević. Dolaze i selektor Bogdan Obradović i Đokovićevi treneri Marjan Vajda i Boris Beker.

Nole i Jelena nisu nželeli da prave veliku svadbu, pa će venčanje, osim bez Jelene i Ane, proći i bez pripadnika svetskog džet-seta. Oni jesu njegovi poznanici, ali ne i bliski prijatelji, koji će isključivo, pored članova porodice i šire familije, biti deo ove za Novaka i Jelenu značajne ceremonije.

"Iako se pronela priča da će velike svetske face doći na venčanje, od toga nema ništa. Novak je skroman dečko koji nije hteo da od toga pravi gungulu. Samo će njegovi bliski prijatelji prisustvovati venčanju. Gosti stižu 9. jula, a svadba je sutradan. Tačno je da su mnogi očekivali Jelenu i Anu, ali one neće prisustvovati svadbi, što je mnoge iznenadilo", rekao je izvor i dodao da se na Crnogorskom primorje neće pojaviti ni, Robert de Niro, Marija Šarapova i Endi Marej.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>