Region

Svet

Zasluženi odmor: Boban Rajović uživao sa suprugom na Azurnoj obali (Foto+Video)

Nakon veoma uspešnih koncerata i promocije novog spota za pesmu "Bahato", Boban Rajović proveo e zajedno sa svojom porodicom, četiri nezaboravna dana na Azurnoj obali.

Zasluženi odmor: Boban Rajović uživao sa suprugom na Azurnoj obali (Foto+Video)


 
Humano srce Bobana Rajovića - održao dva koncerta u jednom danu za pomoć ugroženima! (Foto)
Boban Rajović je jedan od retkih estradnih ličnosti koji se nikad ne žali na nedostatak posla. Kako i sam u šali ističe, njegova turneja traje već nekoliko godina a jedina razlika je u tome što tokom leta nastupa i po 15 dana zaredom i retko kad ima vremena za odmor.



Nakon što je svojoj vernoj publici predstavio spot i pesmu ''Bahato'' Boban Rajović je odlučio nakratko pobegne od posla kako bi napunio baterije i pripremio se za letnu turneju ali i ostale obaveze koje ga očekuju.



Tako je Rajović proveo nekoliko dana sa suprugom Draganom na Azurnoj obali.
Tom prilikom posetio je Monte Karlo, uživao u lepotama Nice, prošetao čuvenim ''Promenade des Anglais'' odnosno ''engleskim šetalištem'' a nije propustio priliku i da ''svrati'' do Kana i šetališta slavnih, gde su mnoge zvezde filmske umetnosti, ali i drugi umetnici, poput Ernesta Hemingveja, ostavili otiske svojih dlanova.

Nakon četiri dana uživanja u čarima Azurne obale, Rajović se već u subotu vratio prenatrpanom rasporedu. Sledi snimanje još jedne duetske pesme i spota kao i  letna turneja tokom koje će Rajović nastupati i po nekoliko dana zaredom.



Autor: J.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>