Region

Svet

Bivši muž Ivane Stamenković Sindi progovorio: Ja sam se uvek brinuo o ćerki!

Bivši suprug Ivane Stamenković Sindi, Nikola Pavlović, nakon tri godine progovorio je o odnosu sa brivšom suprugom, kao i celokupnoj situaciji zbog koje se u poslednje vreme, njegovo ime spominje u novinama.

Bivši muž Ivane Stamenković Sindi progovorio: Ja sam se uvek brinuo o ćerki!


 
Ivana Stamenković Sindi mesec dana sa ćerkom: Ne zanima me šta Nikola priča!
Nakon što je sud starateljstvo nad ćerkom Petrom dodelio njemu, a Sindi izašla u medije s dokazima da ju je tukao tokom braka, Nikola je odlučio da ispriča svoju verziju priče i u pismi koje je poslao redakciji jednog nedeljnika, objasni kakve je probleme imao u braku sa bivšom mankenkom.
 
Ivana Stamenković Sindi objavila dokaz: Nikola ne brine o Petrinom zdravlju! (Foto)
"Tri godine sam se borio za svoje dete, dok je moja bivša supruga modelsovala po Dubaiju, Dominikani, učestvovala u rijaliti programima, provodila se po splavovima i noćnim klubovima. U toku razvoda sud je odredio komisiju sudskih veštaka psihijatrijske klinike "Laza Lazarević" da procene podobnost za staranje o našoj ćerki. Uredno sam se odazvao pozivu veštaka, što nije bio slučaj s mojom bivšom suprugom. Tek uz pretnju privođenja došlo je do njenog razgovora s veštacima. Oni su nedvosmisleno zaključili da starateljstvo treba dodeliti meni", navodi Nikola u pismu.

On u javnost iznosi i to kako je razvoj događaja nakon njihovog venčanja dao za pravo onima koji su mu još pre braka govorili da Ivana Stamenković ciljano ulazi u brak sa četiri godine mlađim muškarcem iz dobrostojeće, ugledne porodice kako bi rešila svoje materijalne probleme, što i sam potvrđuje:

 "Iako sam joj po razvodu ponudio alimentaciju u iznosu tri puta većem od propisane, trosoban stan na korišćenje do ćerkinog punoletstva, koji nakon toga ostavljam ćerki, plaćanje mesečne dažbine i osobu za ispomoć u kući i u vezi s detetom, ona mi je tražila 1.000 evra mesečno, stan njoj u vlasništvo, plaćanje svih dažbina i kućne pomoćnice", kaže Nikola i dodaje:

"Laž koju je iznela o meni da se drogiram je opovrgnuta na sudu, kao što će biti opovrgnuto i da sam je fizički maltretirao, jer nije istina. Istina je da je 29. 6. 2014. mene bivša supruga fizički napala pred našim maloletnim detetom i iznela niz uvreda na moj račun, što je izazvalo uznemirenost naše ćerke, zbog čega sam pokrenuo krivični postupak s nepobitnim dokazima", zaključio je bivši muž Ivane Stamenković Sindi.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto:

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>