Svet

Region

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014 četvrtfinale: Nejmar u suzama - san još nije gotov! (Video)

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014 za Nejmara se u četvrfinalu završilo, međutim, najbolji brazilski fudbaler rekao je da, iako neće igrati do kraja Mundijala, san o osvajanju titule svetskog prvaka nije gotov.

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014 četvrtfinale: Nejmar u suzama - san još nije gotov! (Video)


 
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014 četvrtfinale: Kraj Mundijala za Nejmara! (Foto)
Nejmar je u četvrtfinalnom meču sa Kolumbijom slomio pršljen, te će zbog teške povrede propustiti ostale utakmice na Svetskom prvenstvu. Kolenom ga je u leđa udario kolumbijski fudbaler Huan Kamilio Suniga, zbog čega je već napustio kamp brazilskog tima.

"Oduzeli su mi san o finalu Svetskog prvenstva, ali san o osvajanju titule još nije završen", rekao je Nejmar za sajt Fudbalskog saveza Brazila.

Vladajuće telo brazilskog fudbala takođe je objavilo video u kojem je Nejmar kroz suze poslao poruku svojim saigračima, stručnom štabu reprezentacije i navijačima.

"Brazilski narode, igrači, treneri i navijači, ovo je veoma težak momenat za mene. Teško mi je da izrazim misli kroz reči. Hoću da vam kažem da ću se vratiti na teren što pre budem mogao. Hoću i da se zahvalim svima na podršci i ljubavi koju ste mi pružili kroz poruke koje sam primio. Moj san nije gotov. On je zaustavljen, ali je još živ", rekao je Nejmar. "Siguran sam da će se moji saigrači pobrinuti da dosanjam san da postajemo svetski šampioni. Oduzeto mi je pravo da ostvarim jedan san i nastupim u finalu Svetskog prvenstva. To sada neću moći. Ipak, siguran sam da će moja ekipa to uspeti, da će pobediti i da će biti šampioni zajedno sa mnom, a narod Brazila će slaviti taj uspeh".



Nejmar je avionom iz trening kampa reprezentacije prebačen do svoje kuće u Brazilu, gde će nastaviti oporavak.

Podsećamo, reprezentacija Brazila je pobedila Kolumbiju sa 2:1 i plasirala se u polufinale Mundijala, kada će igrati sa Nemačkom,a meč je na programu u utorak od 22 sata.

Autor: B.B.
Izvor: Beta.rs
Foto: Screenshot Youtube/cbfTV
 

Viber

Izvor: Svet Plus


>