Lepota

Ljubav

Ovako je Nataša Bekvalac uživala pred nastup u Kotoru. Zadnjica za desetku! (Foto)

Nataša Bekvalac otputovala je juče u Kotor, gde je imala zakazan nastup, a topao letnji dan iskoristila je za uživanje na plaži uz ispijanje kafe i sunčanje. Objavljenom fotografijom dočarala je delić atmosfere sa plaže, a ujedno i podsetila fanove na svoje zavidne atribute.

Ovako je Nataša Bekvalac uživala pred nastup u Kotoru. Zadnjica za desetku! (Foto)


 
Premijera! Nataša Bekvalac - Mogu da prođem! Pogledajte spot za novu pesmu (Video)
Iako je pre samo tri dana završila na infuziji zbog trenutnog premora, zbog čega je odložila promociju novog singla i spota "Mogu da prođem" koji je konačno objavljen sinoć, Nataša se brzo vratila u formu pa je već juče prionula na posao i vratila se svojim obavezama. Jedna od njih bio je i nastup u Kotoru u diskoteci Maximus, koja je sinoć bila krcata, a da bi videli zgodnu Natu meštani su tražili kartu više.



Nataša je već rano ujutro stigla u Crnu Goru pa je uspela da ceo dan provede na plaži i relaksira se pred nastup, a pored jedne od fotografija napisala je: "Sve smo stigle za samo jedan dan...". Provokativnom pozom koju je objavila na Instagramu pokazala je zanosnu figuru, za koju je nedavno u Exkluzivu rekla da je postigla tako što ne jede i što redovno trenira. Zgodna pozadina u prvom planu, povetarac u plavoj kosi, pogled skriven iza naočara i more u pozadini.... Ali, ko da vidi more pored ovakve Natašine lepote?



Već večeras pevačica nastupa u Orašcu, a verujemo da ni tamo neće napraviti ništa manje vrelu atmosferu od ove u Kotoru.

Autor: B.B.
Foto: Instagram/Nataša Bekvalac

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>