Region

Svet

Ivana Stamenković Sindi mesec dana sa ćerkom: Ne zanima me šta Nikola priča!

Ivana Stamenković Sindi narednih mesec dana će uživati sa ćerkom Petrom, jer po zakonu dete pola letnjeg raspusta može provesti sa majkom, iako ona nema starateljstvo nad njom. Bivši je optužuje da je u Dubaiju, ali Sindi ne zanimaju njegove priče.

Ivana Stamenković Sindi mesec dana sa ćerkom: Ne zanima me šta Nikola priča!



Nikola Pavlović, sa kojim je Ivana Stamenković bila u braku i trpela fizičko zlostavljanje, a s kojim je u procesu borbe za starateljstvo nad četvorogodišnjom ćerkom Petrom, izjavio je kako je Sindi "modelsovala po Dubaiju dok se on borio za dete", ali i da je odbila da se podvrgne pregledu u psihijatrijskoj ustanovi "Laza Lazarević".

 
Ivana Stamenković Sindi objavila dokaz: Nikola ne brine o Petrinom zdravlju! (Foto)
Ivana se na ove njegove reči samo nasmejala i rekla kako je teško radila da bi ćerki obezbedila privatno obrazovanje, te da se ne obazire na Nikoline reči.

"Šta ima loše u tome što sam se bavila modelingom u Dubaiju da svom detetu obezbedim dobru školu? Petra ide u francusku školu koja mesečno košta 400 evra. Njen otac za nju mesečno izdvaja 30.000 dinara. To nije dovoljno za dete", kaže Sindi za "Blic" i dodaje još da je potpuno netačno da je odbila psihijatrijsku procenu.

 
Ivana Stamenković Sindi: Srce mi se cepa zbog Petrinih reči
"Ustanova Laza Lazarević je poslala zvanično saopštenje sudu da ne želi da stane iza procene privatnog veštaka kojeg je Nikola svojevremeno angažovao", rekla je.

Inače, Ivana odlukom suda ćerku može uzeti svakog drugog vikenda i jednom nedeljno na dva sata. Uz bivšu "modelsicu" stale su brojne ličnosti sa estrade i iz javnog života, navodeći da je odluka o starateljstvu nepravedna te da dete mora pripasti majci.

Autor: B.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook/Ivana Stamenkovic Sindi

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>