Region

Svet

Region

Bora Todorović u komi, doživeo težak moždani udar

Bard srpskog i jugoslovenskog glumišta Bora Todorović (84) nalazi se u kritičnom stanju u Kliničkom centru Srbije.

Bora Todorović u komi, doživeo težak moždani udar



Legendarni glumac Borivoje Bora Todorović je nedavno operisao slepo crevo, a u procesu oporavka mu je pozlilo i trenutno se nalazi u komi, saznaje "Blic".

"Operacija slepog creva je protekla sasvim u redu, ali on se nekoliko dana kasnije požalio na bolove i odjednom mu je pozlilo. Lekari su ga operisali i konstatovali da je imao moždani udar", rekao je za "Blic" izvor iz Kliničkog centra Srbije. Tokom jučerašnjeg dana glumac se nije budio iz kome.

Pre operacije slepog creva ovaj vrsni glumac je često viđen na javnim manifestacijama, na kojima ništa nije upućivalo na bilo kakve zdravstvene probleme. Početkom prošlog meseca prisustvovao je promociji knjige Bože Koprivice, kada je, kao i uvek, ćaskao sa svojim prijateljima, a teme su bile umetnost i fudbal. Takođe, početkom maja Bora je postao deda i nije skrivao radost zbog činjenice da je njegov sin Srđan postao otac. Kada je profesija u pitanju, Todorović se poslednjih godina povukao sa filmske i pozorišne scene, a u medijima se retko pojavljivao.

"Što se tiče glume, prestao sam. Ne mogu više. Dosta je. Ne da ne mogu fizički i mentalno, nego mi je, pravo da vam kažem, malo dosadilo. Dugo sam u tom poslu i vidim da neki lep život prolazi pored mene. Ovako sam samo fokusiran na to. A tu sam neki put zadovoljan, neki put nezadovoljan... A nije ni pristojno više, pravo da vam kažem. Dosta je bilo, i previše. Nemam neki naročiti motiv", izjavio je Bora Todorović pre nepune dve godine.

Autor: B.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>