Region

Svet

Marina Tucaković progovorila o sukobu sa Darom Bubamarom: Digla sam je iz mrtvih!

Dara Bubamara nedavno je u jednoj emisiji izvređala pola domaće estrade, a u svom izlaganju uvredila je i Marinu Tucaković, kojoj još uvek duguje nekoliko hiljada evra za pesme, nazivajući je alkoholičarkom.

Marina Tucaković progovorila o sukobu sa Darom Bubamarom: Digla sam je iz mrtvih!


 
Dara Bubamara razočarana ponašanjem svojih koleginica!
Marina Tucaković, napisala je brojne hitove za Daru Bubamaru, ali kako je u javnost dospela informacija da pevačica svojim saradnicima duguje pare, Dara je tekstopisca koji ju je stvorio nazvala alkoholičarkom, piše Kurir.

"Nije Dara samo meni dužna, mnogima je. Kako je nije sramota tako da govori! Ja tražila da mi kupuje haljine?! Ma ništa joj nisam tražila. Kad smo joj napravili album "Zidovi", digli smo je iz mrtvih. Imala je ona i pre toga hitove i bila je prisutna na sceni, ali tad smo napravili lom", kaže Marina i dodaje:

"Zahvaljujući meni zarađivala je milione, pokupovala je stanove. Tačno je da je častila mene i Romarija sa po 500 evra, ali nikad joj ništa nisam tražila, ona je bila ta koja je na svemu tome insistirala. Kad je Marina bila sujetna?! Nikad me nigde niko nije video pijanu. Ja pijana?! Ako nekad popijem čašicu ili dve, je l‘ to neki greh?!", zaključila je Marina Tucaković.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>