Region

Svet

Kriza u vezi? Anastasija Ražnatović otputovala na more bez Kostadina Terzića!

Veza Anastasije Ražnatović i Kostadina Terzića izgleda da je upala u krizu, jer je ćerka naše folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović jutros u pratnji dve drugarice i obezbeđenja otputovala na more u Crnu Goru, bez dečka.

Kriza u vezi? Anastasija Ražnatović otputovala na more bez Kostadina Terzića!


 
Ceca i Anastasija Ražnatović pevaju istu pesmu - koja vam se više dopada? (Video)
U potpuno prirodnom izdanju i bez imalo šminke, Anastasija je strpljivo čekala na let zajedno sa Lunom Đogani i još jednom drugaricom. Ona je naglasila da im to nije prvi put da letuju same te da su i do sada bez nadzora roditelja ostajale u noćnom provodu koliko god su želele.

"Obožavam putovanja i dolasci na aerodrom mi ne padaju teško. Zbog školovanja na Kipru naučila sam da se spakujem brzo, pa mi ni to ne predstavlja problem. Nas četiri idemo u Budvu, u privatni smeštaj. Ne idemo zbog odmora, već zbog kupanja i provoda. Odmaraćemo se kad budemo umorne, sad smo mlade te provod i izlasci priliče našim godinama. Roditelji imaju poverenja u nas", rekla je Anastasija, dok je Luna, njena dve godine starija drugarica i od prošle godine kuma, klimala glavom podržavajući ono što Cecina ćerka govori.

Na spekulacije da je pre nekoliko dana između nje i Kostadina Terzića, dvadesetdvogodišnjeg sina Zvezdana Terzića, izbila žustra svađa ispred jednog beogradskog splava, Anastasija tvrdi da je među njima sve u redu i da se vole.

"Kosta ostaje u Beogradu jer svako ima svoje društvo i to jedno drugom ne uskraćujemo. Meni prijaju izlasci s drugaricama i sloboda da mogu da idem gde poželim. Ni ja njemu ne uskraćujem pravo da izlazi s prijateljima i da vodi muške razgovore. On će mi se pridružiti za koji dan", rekla je Anastasija.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook/Anastasija Raznatovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>