Svet

Region

Bob Geldof prvi put progovorio o smrti ćerke

Bob Geldof prvi put je progovorio nakon tragične smrti svoje ćerke Pičiz, koja je 7. aprila iznenada preminula u svojoj 25. godini. Muzičar kaže kako se svaki dan suočava sa velikim bolom i još uvek ne može da poveruje da njegove mezimice više nema.

Bob Geldof prvi put progovorio o smrti ćerke


 
Potvrđen uzrok smrti Pičiz Geldof, u stanu pronađena oprema za drogiranje
"To je nepodnošljivo, veoma je teško, pogotovo kada se dogodi tvom detetu, ali ne možeš ništa da učiniš, već jednostavno moraš da se nosiš sa tim", rekao je slomljeni Bob i dodao kako ga svaki dan nešto podsetina na njegovu mezimicu.

"Mogu da razgovaraam sa nekim ili da idem ulicom, ali moram da budem vrlo oprezan jer mi je sve ovo još uvek sveže. Ali dok hodam ulicom, odjednom iz vedra neba nešto me podseti na nju i gotov sam", kaže muzičar, prenosi 24sata.hr.

Bob je takođe otkrio i kako misli da se sinovi njegove ćerke neće sećati svoje majke, jer su još uvek mali.

"Moja je majka umrla kad mi je bilo šest ili sedam godina i ne sećam je se. Ipak, život ide dalje. Pokazivali su mi njene fotografije, ali to me nije jako intresovalo jer jednostavno nemam nikakva sećanja na nju. Zato nisam siguran ni da će se dečaci sećati Pičiz, ali mislim da je to i za njih bolje", rekao je Geldof i dodao: "Znam da ovo zvuči jako hladno, ali mislim da njihov otac Tom, kao i Kejt i Su, njihovi deka i baka, rade odličan posao i ne želim da budu previše vezani za život Geldofa".

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>