Region

Svet

Udaje se Ljuba Pantović, bivša učesnica Farme!

Ljuba Pantović, fitnes instruktorka, kik-boks šampionka i učesnica rijalitija Farma, posle kraha u privatnom životu ne krije da je ispunjena i da se udaje za biznismena Mirka Perića, koji živi u Švedskoj.

Udaje se Ljuba Pantović, bivša učesnica Farme!



Nakon izlaska iz četvrte sezone rijaliti programa Farma, Ljubi Pantović se mnogo toga izdešavalo na privatnom polju, ali to je nije sputalo da sada uživa u pravoj ljubavi.

 
Trudna ćerka Ljube Pantović bila saučesnik Aleksandru Čabarkapi u iznuđivanju novca!? (Foto)
Naime, Ljubina maloletna ćerka Aleksandra Subotić je tokom njenog boravka u rijalitiju ostala u drugom stanju sa tadašnjim partnerom svoje majke, Aleksandrom Čabarkapom, zbog čega je reagovao i sud te naložio da se učesnici Farme saopšti šta se događa u van imanja u Lisoviću. Po izlasku iz rijalitija, 34-godišnja Ljuba saznala je da će postati baka zdrave devojčice, a potom je usledio još veći šok - njen bivši dečko je uhapšen zbog pokušaja ubistva.

 
Ljuba Pantović: Nadam se da moja unuka neće plaćati grehe svojih roditelja!
Ljuba iza sebe ima već jedan brak, posle kojeg je dobila starateljstvo nad obe ćerke, a nedavno i nad unukom Magdalenom, jer njena majka, a Ljubina ćerka, još nije navršila osamnaest godina. Sada je srećna i ispunjena, a njen partner, uskoro budući suprug, živi i radi u Švedskoj.

"Upoznali smo se u decembru prošle godine i planule su emocije. Mirko mi je priredio iznenađenje kada me je zaprosio, izvukao me je sa treninga i izveo napolje gde je stajao motor sa crvenim ružama, i kasnije smo otišli u jedan restoran gde me je zaprosio", otkrila je bivša učesnica Farme za "Story".

I venčanje koje je očekuje biće za nju iznenađenje pa nije mogla otkriti detalje, a da li će se još jednom ostvariti u ulozi majke, želela je da zadrži samo za sebe.

Autor: B.B.
Foto: Facebook/Ifbb Pro Ljuba Pantovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>