Svet

Region

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014 četvrtfinale: Najviše golova sa adidas kopačkama!

Sve do četvrtfinala Svetskog prvenstva u fudbalu 2014 u Brazilu, najviše golova postignuto je sa adidas adizero f50 kopačkama, kakve nose Rodrigez, Mesi i Miler.

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014 četvrtfinale: Najviše golova sa adidas kopačkama!


 
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014 četvrtfinale: Svaki meč ima svoju Brazuka loptu! (Foto)
Statistika otkriva da je adidas adizero f50 kopačka sa kojom je do sada postignuto najviše golova - ukupno 41 gol. Adizero f50 kopačka je izbor za neverovatnu šestoricu golgetera među 9 najbolje plasiranih. Tu spada senzacija Svetskog prvenstva, trenutno vodeći strelac i kandidat za Zlatnu kopačku, Džems Rodrigez iz Kolumbije, sa 5 postignutih golova, zatim adidas zvezde kao što su Leo Mesi (sa 4 gola), Tomas Miler (4), Robin van Persi, Arjen Roben i Karim Benzema sa po 3 gola, koji se takođe nalaze u konkurenciji za najboljeg  golgetera Svetskog prvenstva.



Džems Rodrigez je preuzeo turnir na juriš, sa tri utakmice u kojima je bio najbolji igrač i dve asistencije kojima je postigao pet golova. To je rezultiralo iz 15 šuteva prema golu.  



Ali, ne postavljaju tempo samo golgeteri uz pomoć adizero f50, već i drugi igrači u timu sa ovom kopačkom. Arjen Roben je odgovoran za većinu driblinga tokom prvenstva (10), Leo Mesi je isporučio najviše lopti u šesnaestercu (21), dok je Karim Benzema imao najviše hitaca prema cilju (19).

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus


>