Region

Svet

Slađa Delibašić završila u bolnici, mora hitno na operaciju!

Slađana Delibašić trenutno se nalazi u bolnici, gde je očekuje hitna operacija kolena. Pevačica će morati da se podvrgne hirurškoj intervenciji meniskusa, koji je povredila tokom treninga.

Slađa Delibašić završila u bolnici, mora hitno na operaciju!


 
Slađa Delibašić optužila Đoleta Đoganija - Bacio je kletvu na mene!
Iako se nalazi u bolnici, Slađa je veoma raspoložena i dodaje da će posle operacije biti kao nova: "Treći jul, krevet 13, moja dva najdraža datuma i biću posle operacije kolena kao nova! Došla sam jutros u bolnicu, sutra ujutru me čeka operacija kolena, tačnije, meniskus mi je otišao kad treniram kao luda"

"Pukao mi je, pa sam primala injekcije blokade i kad je video dr Vulović, rekao je da moram odmah na operaciju! Tako da ću za 7 dana biti kao nova! Divan je osećaj, tek sada vidim ko i koliko me voli i ko brine o meni", rekla je Slađa i dodala, kako će već sledeće nedelje biti na moto-skupu u Užicu:

"Već sledeće nedelje ću biti na moto-skupu kod Užica sa grupom, jaka sam ja, i kad mi je pukla zadnja loža i gluteus, igrala sam sa tom povredom  u "Plesom do snova", što niko ne bi mogao od bolova, pa ti vidi", rekla je Slađa.

Autor: J.B.
Izvor: Pulsonline.rs
Foto: Facebook/Sladja Delibasic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>