Region

Svet

Saša Kovačević zabranjen na Pinku?

Saša Kovačević u poslednje vreme se ne pojavljuje u emisijama na televiziji Pink, a razlog tome jeste sukob sa Milicom i Željkom Mitrovićem, koji je nastao nakon što je pevač odbio da učestvuje na PInk Music Festivalu.

Saša Kovačević zabranjen na Pinku?


 
Saša Kovačević postao prvi pevač na našim prostorima koji ima zvanično verifikovanu Jutjub stranicu!
"Saša je uvek bio korektan prema Pinku, jer je oduvek imao sa njima dobru saradnju. Međutim, nedavno je došlo do sukoba između njega i čelnika ružičaste televizije zbog čega on više ne učestvuje u njihovim emisija. Milica i Željko su želeli da se na njihovom festivalu pojavi i Saša Kovačević, ali kada je saznao ko sve učestvuje, on je ovu ponudu odbio"

"Njih dvoje su se tada strašno naljutili i odlučili da za njega više nema mesta u njegovim emisijama. Već neko vreme on se ne pojavljuje u televizijskim projektima Pinka, što su gledaoci i mogli da primete", kaže izvor i dodaje da je Saša trenutno koncentrisan samo na promociju svoje nove pesme i spota:

"Pošto nije u dobrim odnosima sa čelnicima ove televizije, Kovačević je odlučio da se njegov novi spot za pesmu "Noć do podne" premijerno pusti u emisiji "Ekskluziv" na Televiziji Prva. I ova situacija koja je naljutila Milicu i Željka, koji su po tom pitanju dosta sujetni, ali se Saša ne obazire previše na takve stvari, a trenutno mu je najveća preokupacija promocija nove pesme. Iako je pesma već naišla na dobre kritike, Kovačević želi da ona prestigne uspeh prošlogodišnjeg letnjeg hita "Slučajno", zaključio je izvor.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Sasa Kovacevic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>