Lepota

Ljubav

Devojke, pažnja! Najlepši kriminalac postaje seksi maneken! (Foto)

Džeremi Miks, koji je pre samo desetak dana zaludeo žene širom planete i svojim kristalno plavim očima, istetoviranom suzom i punim usnama izgradio imidž seksi kriminalca, potpisao je ugovor sa modnom agencijom i postaje maneken!

Devojke, pažnja! Najlepši kriminalac postaje seksi maneken! (Foto)


 
Za lepim kriminalcem su poludele žene širom sveta, ali istina o njemu i nije tako lepa... (Foto)
Plavooki lepotan koji je zbog ilegalnog posedovanja oružja završio iza rešetaka u Kaliforniji, dobio je ponudu od losanđeleske modne agencije, i to za honorar od čak 30.000 dolara! Ugovor je potpisan, a ova je informacija razveselila milione devojaka koje je očarao već na prvi pogled.

Ipak, drage pripadnice nežnijeg pola, moraćete se naoružati strpljenjem da bi videle ovog zavodnika u hot seksi izdanju, budući da egzotični lepotan i dalje služi zatvorsku kaznu. Suđenje je u toku, pa je za sada nepoznato kada bi se Džeremi mogao naći na slobodi, ali čim izađe iz zatvora - vaš je!



30-godišnji Džeremi inače je u srećnom braku i ima sina, a po saznanju da je njegova slika, nastala prilikom "običnog" hapšenja, obišla ceo svet i zaludela ženska srca, poručio je da nije okoreli kriminalac kakvim ga smatraju, već porodični čovek koji je prošlost ostavio za sobom.



Autor: B.B.
Foto: Facebook/Jeremy Meeks

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>