Region

Svet

Jelena Golubović se osvetila Čupi na svojoj rođendanskoj proslavi?! (Foto)

Pobednica rijalitija Farma, Jelena Golubović, na neobičan je način obeležila svoj 34. rođendan koji je proslavila u intimnoj atmosferi, sa samo nekolicinom prijatelja. Osim što je uhvaćena u nezgodnoj pozi, Jelena je završila u šumi sa nepoznatim momkom, navodno, sa željom da se osveti Čupi Kalaču.

Jelena Golubović se osvetila Čupi na svojoj rođendanskoj proslavi?! (Foto)


 
Jelena Golubović i Čupo Kalač uživaju u zajedničkim trenucima u Švedskoj
Na neobičnoj rođendanskoj proslavi svi gosti su morali da nose kapice princeza iz bajke, a Jelena je, kako se i očekivalo, bila najveselija. Budući da njen dečko Čupo Kalač nije prisustvovao zabavi, rešila je i da mu se osveti, iako joj je poslao poklon. Nakon duvanja svećica sa jednim je od momaka otišla u obližnji šumarak, a kako navodi "Alo", tamo se prilično zadržala.

 
Jelena Golubović nema para za hleb i lekove: Željko Mitrović mi nije dao ni dinar!
Pobednica pete sezone Farme na slavlju je nosila haljinu, a čim se sa anonimnim mladićem vratila među goste, otišla je u sobu do vikendice, gde se presvukla. Iako su je novinari uhvatili u polunagom izdanju insinuirajući na nešto drugo, Jelena je samo rekla: "Uflekala sam haljinu, pa sam se presvukla. Šta tu ima čudno!".


Foto: Goran Srdanov

"To je jedan moj dobar prijatelj, a imate i pametnijih stvari da pišete sa mog rođendana od toga", obratila se Jelena pomalo ljutito novinarima redakcije "Alo", a zatim provela ostatak večeri uz muziku uživo, roštilj, piće i dobro zezanje.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Goran Srdanov

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>