Region

Svet

Ko su kumovi na venčanju Novaka Đokovića i Jelene Ristić? (Foto)

Venčanje Novaka Đokovića i Jelene Ristić ovih dana je neizostavna tema svih domaćih, regionalnih i stranih medija, a posle danonoćnog nagađanja ko će kumovati slavnom paru na Svetom Stefanu, konačno su otkrivena imena.

Ko su kumovi na venčanju Novaka Đokovića i Jelene Ristić? (Foto)


 
Novak Đoković moli za razumevanje: Jelena i ja želimo privatnost na venčanju
Mada su mnogi bili uvereni da će Novak Đoković za venčanog kuma izabrati nekoga iz javnog sveta, Nole se posle dužeg razmišljanja ipak odlučio za svog dugogodišnjeg prijatelja, Nevena Markovića, fudbalera švajcarskog Serveta, sa kojim je odrastao na Banjici u Beogradu.

 
Svadbu Novaka Đokovića i Jelene Ristić prenosiće strani mediji, pare idu u humanitarne svrhe!
"Novak i ja smo stari drugari. Tokom detinjstva smo svaki dan igrali fudbal, takoreći, visili smo na terenu. Rastali smo se kada je on otišao na akademiju kod Nikole Pilića, ali prijateljstvo i dalje traje", rekao je svojevremeno Neven.


 
Novak Đoković i Jelena Ristić: Najlepše reči za najlepšu ženu na svetu (Foto)

Njegova lepša polovina, uskoro i zvanična supruga Jelena Ristić, za kumu je isto tako izabrala dugogodišnju prijateljicu koju zna još od malih nogu.

"Reč je o jednoj običnoj, skromnoj devojci, kakva je i sama Jelena. Njih dve se poznaju takoreći od pelena, a u školi su delile klupu. Slično kao i Novaka, ni Jelenu nije zaslepio sjaj i glamur svetskog džet-seta, pa uvek kada je u Beogradu ima vremena za svoje prijatelje", rekao je izvor za list "Informer".

Autor: B.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>