Zdravlje

Ljubav

Nikol Šerzinger u životnoj ispovesti: Bolest mi je uništila karijeru (Foto)

Nikol Šerzinger (36), nekada članica grupe The Pussycat Dolls, a sada uspešna pevačica i igračica sa samostalnom karijerom koja spada u najzgodnije i najlepše žene sveta, progovorila je o najgorem i najmračnijem periodu svog života koji joj je uništio karijeru.

Nikol Šerzinger u životnoj ispovesti: Bolest mi je uništila karijeru (Foto)


 
Doviđenja donjem vešu: Nikol Šerzinger promoviše novi trend! (Foto)
Mnogi nisu znali da se pevačica na vrhuncu karijere, dok je bila u popularnoj ženskoj grupi The Pussycat Dolls u kojoj je bila vodeći vokal, borila sa opakom bolešću - bulimijom, izazvanom poremećajem u ishrani. Problem je krila od ostalih članica grupe, što je uticalo na sve češća neslaganja među devojkama i na kraju prouzrokovalo raspadanje iste.

 
Nikol Šerzinger i Enrike Iglesijas u strasnom klinču na bini! (Foto)
Lepa Nikol Šerzinger je za "Cosmopolitan" ispričala svoju životnu priču, napominjući da je taj period najgori u njenom životu i da joj je karijera bila uništena. Isto tako, kaže da sada saoseća sa ljudima koji se bore sa unutrašnjim demonima, koji se vrlo brzo uvuku u vaše misli i dobiju svu moć nad vašim životom.



"Bolimija je toliko uticala na moj život da sam gubila glas i nisam mogla da pevam, a sve se događalo u trenutku dok sam gradila karijeru u The Pussycat Dolls. Jednom me čak i menadžer pronašao na podu onesvešćenu", ispričala je atraktivna Nikol koja je, srećom, uspela da se izvuče iz ove agonije.

Autor: B.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>