Region

Svet

Sandra Obradović zbog novog dečka izbačena iz stana?!

Sandra Obradović, nekoliko meseci živela je u stanu koji je u vlasništvu Ognjena Koromana sa kojim je kratko bila u vezi. Nakon saznanja da je započela novu ljubavnu romansu, fudbaler je manekenki rekao da mora momentalno da se iseli.

Sandra Obradović zbog novog dečka izbačena iz stana?!


 
Sandra Obradović ima novog dečka?
"Sandra i Ognjen se viđaju već neko vreme i on joj je čak ustupio i stan da u njemu živi, jer on jednom mesečno dolazi iz Rusije u Beograd, i tada su zajedno. Pošto nisu u nekoj ozbiljnoj priči, svako može da radi šta hoće, ali je njega naljutilo to što mu Obradovićeva nije rekla otvoreno da je u vezi sa Osmanijem, nego je on to saznao iz novina", rekao je izvor blizak fudbaleru i dodao:

Z"vao je par puta, ali ona nije želela da se javi, i to je bila kap koja je prelila čašu. S obzirom na to da je ona bila sa drugaricom u Beču, gde je i Ćazim, Koroman je pozvao jednu devojku koja se druži sa Sandrom da dođe u stan, pokupi stvari i odnese ih kod sebe. Ona je to, naravno, javila manekenki koja se nije potresla, već je rekla da joj učini uslugu i prenese garderobu i ostale sitnice koje se nalaze tamo", zaključio je izvor.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Sandra Obradovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>